Skip to content

Feng Shui Galéria

Feng Shui a gyógyításban
és az egészségmegőrzésben

KÖNYVAJÁNLÁS

Ajánlom a könyvet mindazoknak az orvoskollégáknak, akik még mindig elzárkóznak a keleti gyógyeljárások elől, beletörődve a gyógyszerek okozta mellékhatásokba és károsodásokba. A kellemetlen és drasztikus orvosi vizsgálatok és terápiás beavatkozások helyett ismerkedjenek meg azokkal a módszerekkel, melyek az energia cirkulációját normalizálják, kíméletesek és mellékhatás mentesek. Szükséges továbbra is, hogy a betegek kivizsgálását és kezelését az orvos irányítsa.

A cél az, hogy a betegek szabadon választhassák orvosuknál az alternatív módszerek alkalmazását, miközben megkapnak minden, egyébként szokásos orvosi segítséget.

Ajánlom a könyvet azoknak a betegeknek, akik az eddigi orvosi kezelés ellenére rokkantak lettek, állapotuk nem javítható, ill. nem gyógyítható.

Ajánlom a könyvet mindazoknak, akik még egészségesek, és szeretnék ezt az állapotot minél hosszabb ideig fenntartani gyógyszer szedése nélkül.

Megrendelhető
06/30 957-1526 telefononon

E-mailben: fengshuigaleria@t-online.hu
vagy akár messengeren keresztül

Ára: 3.500 Ft+postaköltség

BEMUTATKOZÁS

Dr. FAUSZT TERÉZIA belgyógyász-kardiológus főorvosként dolgozom 46 éve, jelenleg is.

Orvosi pályám mellett mindig érdekelt a harmonikus környezet, a lakberendezés, a művészet. Az egészségmegőrzés és a gyógyítás sem megoldott a modern orvostudomány csodálatos vívmányaival.

Feng Shui tanulmányaim során rájöttem, hogy milyen nagyon fontos az energia-harmonizáció és testi-lelki egyensúlyunk megtartása.

Helytelen beidegződésünk eredménye, hogy inkább gyógyszereket szedünk, vagy a legkülönfélébb műtéteknek vetjük alá magunkat ahelyett, hogy lemondanánk káros szenvedélyeinkről, vagy változtatnánk helytelen életmódunkon.

Az egyensúly felbomlását mindannyian megérezzük, ha elfáradtunk, energiáink kimerültek, szükségünk van egy olyan helyre, ahol megpihenhetünk, feltöltődhetünk. Pl.: ahol zöld a fű, nyílnak a virágok, lombosak a fák, zavartalanul süt a nap és felhőtlen az ég, a forrásokból friss víz csörgedezik. Ez az a hely, amely után sóvárgunk!