logo aloldal 

Feng Shui a gyógyításban

és az egészségmegőrzésben

 
 konyv

KÖNYVAJÁNLÁS

Ajánlom a könyvet mindazoknak az orvoskollégáknak, akik még mindig elzárkóznak a keleti gyógyeljárások elől, beletörődve a gyógyszerek okozta mellékhatásokba és károsodásokba. A kellemetlen és drasztikus orvosi vizsgálatok és terápiás beavatkozások helyett ismerkedjenek meg azokkal a módszerekkel, melyek az energia cirkulációját normalizálják, kíméletesek és mellékhatás mentesek. Szükséges továbbra is, hogy a betegek kivizsgálását és kezelését az orvos irányítsa.

A cél az, hogy a betegek szabadon választhassák orvosuknál az alternatív módszerek alkalmazását, miközben megkapnak minden, egyébként szokásos orvosi segítséget.

Ajánlom a könyvet azoknak a betegeknek, akik az eddigi orvosi kezelés ellenére rokkantak lettek, állapotuk nem javítható, ill. nem gyógyítható.

Ajánlom a könyvet mindazoknak, akik még egészségesek, és szeretnék ezt az állapotot minél hosszabb ideig fenntartani gyógyszer szedése nélkül.

Megrendelhető
06/30 957-1526 telefononon

E-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
vagy akár messengeren keresztül

Ára: 3.500 Ft+postaköltség

 

FACEBOOK

FENG SHUI GALÉRIA

 

haz

KAPCSOLAT

Feng Shui Galéria (Dr. Fauszt Szolg. BT.)

8640 Fonyód, Szent István u. 82
Telefon: 85 / 560 257
Mobil: 30 / 9571 526 vagy 30 / 2179 551
E-mail: fengshuigaleria@t-online.hu

NYITVATARTÁS:

Telefonon való egyeztetés alapján a galéria bármikor megtekinthető.